Image

Meer dan 20 jaar passie

Het verhaal van Out Moar ontstond meer dan 20 jaar geleden vanuit de passie voor duurzame houtconstructies die passen binnen het concept van tuinarchitectuur en tuinaanleg. Als vaste partner van projectbouwers en architecten bieden wij totaaloplossingen en antwoorden op uw vragen bij de invulling van uw omgevingsproject. Leefkwaliteit, duurzaamheid, timing en budget vormen de rode draad in al onze ontwerpen en uitvoeringen.

Image

Timing & budget

Timing en overleg tussen de verschillende aannemers in een groot project is uiterst belangrijk. Out Moar komt zijn tijdsbelofte na, binnen de krijtlijnen van het vooraf bepaalde en afgesproken budget.

Totaal met een grote T

Daag ons uit met uw totaalproject en krijg een totaalbeleving. Hoogstaande buitencreaties en houtconstructies zijn ons op het lijf geschreven.

Leefkwaliteit & duurzaamheid

Duurzame, FSC-gecertificeerde houtsoorten, innovatieve technieken, oog voor design en traditioneel vakmanschap. Dankzij deze elementen genieten alle bewoners van uw complex of gebouw van hoogstaand leefcomfort.

Image

Bekijk onze omgevingsprojecten

Een totaalpakket
aan diensten

Out Moar is gespecialiseerd in totale houtcreaties binnen uw project. Ontdek onze diensten voor bouwpromotoren, steden en gemeenten.  

Image
Image
Bewust ecologisch en budgetvriendelijk gekozen hout
Image
Image