Image

Alles op voorraad

Als partner voor bouwpromotoren, steden en gemeenten, weet Out Moar dat snelheid, opvolging en budget enorm belangrijke waarden voor u zijn. In ons magazijn hebben wij een ruime voorraad aan houtmaterialen voor bijgebouwen en constructies om u snel te bedienen binnen de vooropgestelde tijd en prijs. Hiermee spelen we in op de schaarste van sommige materialen. Dankzij het vele voorbereidende werk in ons atelier garanderen we een hele snelle doorlooptijd. Wij werken met houtsoorten als afrormosia, afselia, padoek, thermo-behandeld hout, vergrijsd hout dat niet verder verkleurd, zwarthout of gebrand hout, enzovoort. Steeds meer kiezen wij en onze klanten bewust voor Europese houtsoorten uit verantwoorde bossen.

Image

Eén voor allen, allen voor één

Wij staan met een hecht team van meer dan 35 gedreven medewerkers klaar om samen met unieke bijgebouwen tot prachtige resultaten te komen. Van ontwerp tot uitvoering. Onze studiedienst staat u in raad en daad bij voor de juiste materialen en werkwijze. 

Image

State of the art showroom

De showroom biedt u een breed gamma aan houtsoorten en stijlen die we kunnen verwerken in de omgeving van uw verkaveling of complex. U ontdekt er ook de eindeloze mogelijkheden voor houten afsluitingen, deuren, ramen, overkappingen, ... Eindeloos veel houtmaterialen en inspiraties die inspelen op de laatste trends.

Image
Image
Image

Grote showtuin

Laat u begeesteren in onze showtuin met verschillende hout- en tuintechnieken in combinatie met verhardingen en afsluitingen. Ontdek de ecologische, op maat gemaakte bijgebouwen en tuinconstructies van hoogwaardige kwaliteit. Iedere creatie van Out Moar is een unieke realisatie.

Image
Image