Out Moar 
jarenlange ervaring

Als vaste partner van projectbouwers en architecten bieden wij totaaloplossingen en antwoorden op uw vragen bij de invulling van uw omgevingsproject. In samenwerking met Castelein Outdoor vormt Out Moar uw centrale aanspreekpunt, uw unieke partner voor de buiten- en gevelinrichting van uw appartementencomplex of verkaveling. Vele projectontwikkelaars legden hun vertrouwen eerder al in onze handen, en met succes. Out Moar weet als geen ander de harmonie tussen binnen en buiten tot stand te brengen. Onze indrukwekkende houten constructies ademen pure klasse uit. Leefkwaliteit, duurzaamheid, timing en budget zijn de vier kernwoorden in al onze ontwerpen en uitvoeringen.

Image

Onze unieke aanpak

Geef uw project met een gerust gemoed in onze handen. Wij begeleiden u bij elke fase van de geplande uitvoering. Wordt Out Moar uw one-stop-shop voor uw volgende grote uitdaging in omgevingsaanleg? Dan kiest u immers voor één kwalitatieve partner die de volledige projectuitvoering van alle houten constructies, op korte termijn, binnen een afgebakend budget en met een heldere planning op zich neemt.

DIETER CASTELEIN_

Het West-Vlaams ondernemerschap zit bij zaakvoerder Dieter Castelein in het bloed. Zijn gedrevenheid vertaalt zich in passie voor perfectie. Dagelijks gaat hij op zoek naar verbeterde technieken en is hij sterk bezig met innovatie. Dit enthousiasme vindt u terug bij alle medewerkers van Out Moar: van architect over aannemer tot administratieve medewerker. Een team dat zorgt voor alle fasen van uw project.

Image

“Mijn verhaal in de tuinaanleg en het buitenschrijnwerk begon zo'n 20 jaar geleden. De opgebouwde kennis en ervaring in combinatie met de trend van outdoor living vormden de fundamenten van Out Moar. Keer op keer merkte ik daarbij hoe belangrijk timing en overleg is tussen de verschillende aannemers. Daarom schakelde Out Moar al snel over op totaalprojecten. Wij denken mee over het totaalconcept en ontzorgen de klant helemaal. Van plan tot uitvoering, van houten gebouwen en carports tot terrassen: één aanspreekpunt. Dit alles in perfecte harmonie met de architectuur van de woning of het bedrijfsgebouw. Snel en efficiënt. Dankzij ons team van specialisten maken we de totaalbeleving waar mensen van dromen.”