Onze unieke aanpak_

Kiest u voor Out Moar, dan beginnen wij al met de belofte ons aan onze beloftes te houden. Wij hanteren en houden ons strikt aan een duidelijk stappenplan. Van het eerste bezoek aan onze showroom, tot opmeting ter plaatse, ontwerpplannen en uitvoering. Allemaal volgens een transparante tijdlijn met een vlotte en logische opvolging van het project. 

01

Gericht advies van bij de start

Na ons eerste contact, komen we graag bij u langs. We bekijken de ruimte en bespreken samen uw wensen voor de houtconstructie(s). Vervolgens nodigen we u uit om alle houtmaterialen te bezichtigen in onze uitgebreide showroom.

Hebt u zelf of met behulp van uw architect al een eerste schets uitgetekend? Gesteund door onze opgebouwde ervaring en actuele kennis van de meest innovatieve technieken en duurzame houtsoorten, adviseren wij u heel gericht over de indeling van uw houten bijgebouw en de best passende materialen.

Image
02

Ontwerp en voorbereiding

Op basis van deze schets, de eerste opmetingen en uw selectie van materialen, maken wij een gedetailleerde offerte op. We houden steeds rekening met uw budget, uw persoonlijke voorkeuren, de beoogde toepassingen en functionaliteiten. Zo garanderen we dat uw poolhouse, carport, tuinkantoor of ander houten bijgebouw één harmonisch geheel vormt met de architectuur van uw woning, de tuin en zijn omgeving.

Na uw goedkeuring van de offerte, gaan onze projectleiders voor u aan de slag. Een nauwgezette opmeting vormt de basis voor een perfect uitgewerkt plan en een vlekkeloze uitvoering.

Dient er een bouwvergunning te worden aangevraagd? Zijn er nog grondwerken nodig? Ons uitgebreid team van architecten en vakmannen nemen dit graag voor hun rekening. Voert u deze voorbereidende werken liever zelf uit? Dan helpen wij u met plezier op weg.

Image
03

Productie en plaatsing

Alle administratieve en voorbereidende werken voor uw houtproject zijn afgerond. Dit is het signaal voor de schrijnwerkers om te starten met de materiaal- en houtbewerking. Voor de keuze van het hout werken we steeds met FSC-gecertificeerde, ecologische houtsoorten (duurzaamheidsklasse 1). Zo dragen ook wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Gaat u liever voor een houten bijgebouw met een strakker, moderner ontwerp en een minimalistische look? Dan is aluminium in combinatie met trespa en een rockpanelbekleding voor u een ideale match in materialen.

Eens alle onderdelen van uw tuinconstructie zijn afgewerkt en verzameld, monteert het vakkundige Out Moar-team ze op een vooraf afgesproken tijdstip. Nog even geduld en u sluit zich aan bij de outdoor living trend!

 

Image
04

Afwerking en nutsvoorzieningen

Wanneer de buitenkant van uw houten bijgebouw of andere tuinconstructie volledig waterdicht is afgewerkt, werken we ook de binnenkant tot in de puntjes af. Rekening houdend met het gebruik van uw bijgebouw, plaatsen we de meest geschikte vloer en bekleden we het plafond. Op uw eenvoudige vraag voorzien wij ook uw carport, garage, sauna, poolhouse, tuinkantoor of -berging ook van de nodige pleisterwerken, verwarming, verlichting, isolatie en andere nutsvoorzieningen.

Het is onze missie om een fijne en comfortabele plek te creëren zodat u elk seizoen optimaal van uw bijgebouw geniet, ongeacht de weersomstandigheden.

Image