Over Out Moar_

Het West-Vlaams ondernemerschap zit bij zaakvoerder Dieter Castelein in het bloed. Zijn gedrevenheid vertaalt zich in passie voor perfectie. Dagelijks gaat hij op zoek naar verbeterde technieken en is hij sterk bezig met innovatie. Dit enthousiasme vindt u terug bij alle medewerkers van Out Moar: van architect tot aannemer. Een team dat zorgt voor alle fasen van uw project.

Het verhaal van Out Moar ontstond meer dan 20 jaar geleden vanuit de passie voor tuinarchitectuur, tuinaanleg en duurzame houtprojecten. Voor onze klanten zijn timing en overleg tussen alle verschillende aannemers uiterst belangrijk. Daarom schakelde Out Moar al snel over op houten totaalconcepten. Op die manier vormen wij één aanspreekpunt voor het ontwerp en de uitvoering van alle mogelijke constructies en bijgebouwen zoals tuinkamers of poolhouses. Samen met de tuinaanleg van Castelein bieden wij bijzondere en geïntegreerde concepten. Onze ontwerpen passen in uw tuinconcept en sluiten naadloos aan bij de architectuur van de woning of het hoofgebouw.

Jarenlange
ervaring

“Mijn verhaal in de houtbouw en tuinarchitectuur begon meer dan 20 jaar geleden. De opgebouwde kennis en ervaring in combinatie met de trend van outdoor living vormden de fundamenten van Out Moar. Keer op keer merkte ik hoe belangrijk timing en overleg zijn tussen de verschillende aannemers. Denk maar aan de juiste afwatering of de afstemming tussen de vloerder en de aannemer van houten terrassen of tuinkantoren. Daarom schakelde Out Moar snel over naar totaalprojecten. Wij denken mee over de volledige buiteninrichting en nemen alle zorgen uit handen van de klant. Van plan tot uitvoering, van carport tot tuingebouw: Out Moar vormt één aanspreekpunt. Dit alles in perfecte harmonie met de architectuur van de woning of het bedrijfsgebouw. Snel en efficiënt. Dankzij ons team van specialisten maken we de totaalbeleving waar mensen van dromen.”

Image

100% kwaliteit

Kwaliteit zit in de details, en daar draagt team Out Moar de grootste zorg van. Traditioneel vakmanschap met aandacht voor ecologische materialen en een hoogwaardige afwerkingsgraad vormen onze belangrijkste uitgangspunten. Na goedkeuring van het ontwerp en de planning leveren we een duurzame, elegante en onderhoudsvriendelijk tuinconstructie waar u jarenlang van geniet. Elk houtontwerp van Out Moar is een symbiose van uw dromen en het werk van ons gedreven team. Samen met u maken wij van elke creatie een unieke realisatie, een echte toegevoegde waarde voor uw huis of bedrijfsgebouw en tuin.

Image

ONZE UNIEKE AANPAK

Leg uw houtproject in onze handen. Out Moar zorgt voor uw totale ontzorging. Wij begeleiden u bij elke fase van de geplande buitenconstructie: van bezoek aan onze showroom, ontwerp, bouwaanvraag, fundering en aanleg van nutsvoorzieningen tot uitvoering van alle houtwerk, tuinkamers, gevelbekleding en alle bijgebouwen van hout. Wij luisteren, creëren, voeren uit en evalueren, in overleg met u.