Image

Onze ruime showroom
vol houtinspiratie

In onze uitgebreide showroom en showtuin vindt u alle mogelijke houtmaterialen en stijlen om kleur te geven aan uw droomconstructie. Uw nieuw bijgebouw in hout krijgt stilaan vorm tijdens een sfeervol en ontspannen bezoek in Eernegem. Wij begeleiden u graag bij iedere fase van uw plannen. 

In de vergaderruimte staat een lekker versgemalen kopje koffie klaar. Omringd door stalen en voorbeelden, bespreken we uw project en krijgen we samen inspiratie en ideeën over de realisatie van uw persoonlijke droom.
 

Image

Maak een afspraak

De showroom biedt u een breed gamma aan houtsoorten en stijlen die we kunnen verwerken in bijgebouwen en tuinconstructies in hout. U ziet ook de mogelijkheden voor houten afsluitingen, overkappingen, en zoveel meer. Eindeloos veel houtmaterialen die onontbeerlijk zijn in de aanleg van een complete tuin.

Laat u inspireren in onze eigen showtuin met verschillende technieken en opbouw. Wij helpen u op weg naar een bijgebouw en andere houten gevel- en tuininrichtingen zoals u die voor ogen heeft. 

Uw dromen worden hier al een beetje tastbaar.

Image
Image
Image